Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15

Minicamping Nieuw Duinoord

Minicamping Nieuw Duinoord is een kleinschalige boerderijcamping gelegen in het natuurgebied De Slufter op het waddeneiland Texel. De camping beschikt over 15 kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Iedere plaats heeft een water- en een stroom aansluiting met 10 ampère. De camping heeft een leuke speelweide in het midden van het kampeerveld voor kinderen met een glijbaan, trampoline, en schommels. Ook beschikt de camping over een recreatieruimte. Hier kun je gezellig eten, een boek lezen of spelletjes doen zoals tafelvoetbal of sjoelen.

Omgeving van de camping

De camping ligt op loopafstand van natuurgebied “de Slufter”. En op fietsafstand van natuurgebied “de Muy”. Op ongeveer 6 km ligt het strand. Het dorp de Cocksdorp ligt op ongeveer 4 km. Hier vindt u een supermarkt, fietsverhuur en verschillende souvenirwinkels.

We hebben een aantal opties voor Minicamping Nieuw Duinoord voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Nieuw Duinoord

Nederland Noord-Holland Texel De Cocksdorp

Postweg 163, 1795 JM De Cocksdorp (Texel)

+31 (0)6 83 35 78 27 (Whatsapp)
Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.