Algemene gegevens

Minicamping Drentse Monden

Minicamping Drentse Monden is een kleinschalige en rustige camping met ruime staanplaatsen gelegen in de natuur van Drenthe. Op de camping kun je kamperen met je tent, caravan of camper. Daarnaast is het ook mogelijk om een trekkershut te huren. Het sanitair gebouw is schoon en verwarmd. Tegen betaling kun je gebruik maken van een wasmachine. Voor een lekkere snack en een drankje kun je terecht bij de snackbar. Voor de kids is er een kleine speeltuin. In de zomer kunnen de vakantiegasten bij voldoende belangstelling pannenkoeken bakken bij een kampvuur.

Rustig gelegen camping in Drenthe

Op een paar minuutjes rijden van de camping ligt het dorpscentrum van Nieuw-Weerdinge. Hier kun je een supermarkt vinden voor je dagelijkse boodschappen. Verder ligt de Drenste Monden op 20 minuten van het leuke dierenpark Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Ook een dagje naar Duitsland is zeker een aanrader. De grens met ons buurland ligt op minder dan 10 kilometer van de camping.

We hebben de beste opties voor Minicamping Drentse Monden voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Drentse Monden

Nederland Drenthe Emmen Nieuw-Weerdinge

Drentse Mondenweg 40A, 7831 JB Nieuw-Weerdinge (Nederland)

+31 05 9134 6270
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.