Algemene gegevens

Staanplaatsen: 178
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 10 ha
Hoogte: 398 m

Le Coin Tranquille C’est Si Bon

Camping Le Coin Tranquille is ideale familiecamping in de Franse Alpen, omringd door groene dalen en de prachtige natuur van meren en rivieren in de Isère in de Rhône-Alpes. Op deze camping in de Izère wordt u warm ontvangen en worden er zes dagen per week allerlei leuke activiteiten georganiseerd. De Kids Club van camping Le Coin Tranquille vermaakt de kinderen elke ochtend met handwerkjes, spelletjes en picknicks. In het zwembad doet u mee met aquagym of een potje waterpolo. ’s Avonds zijn er verschillende activiteiten als een horrornacht, avondzwemmen en een piratenavond. Elke woensdagochtend wordt er een wandeling georganiseerd in de omgeving.

Camping in de Isère

U verblijft te midden van een keur aan bloemen in de mooie omgeving van de Isère op camping Le Coin Tranquille. Naast natuur staat deze regio ook bekend om de culinaire specialiteiten, zoals de honing en de heerlijke likeuren. De kastelen van Virieu en Longpra zijn net als de grotten van de Choranches en la Balme een aanrader voor iedereen die van cultuur en natuur houdt. Plezier gegarandeerd tijdens een bezoekje aan het pretpark Walibi met het hele gezin. Bourgondiërs kunnen een gratis rondleiding maken in de wijnkelders van de Chartreuse met als afsluiting een heerlijk glas wijn.

Le Coin Tranquille C’est Si Bon

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Les Abrets

6 chemin des Vignes (Le Véroud), 38490 Les Abrets

+33 (0)4 76 32 13 48
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.