Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Kampeerterrein: 1 ha

Camping De Shelter

Camping De Shelter is een rustige kleinschalige familiecamping met 70 ruime kampeerplaatsen in De Koog op het Waddeneiland Texel. De kampeerplaatsen zijn 100 m2 en zijn voorzien van 6 ampère elektriciteitsaansluiting, televisieaansluiting en eigen water- en rioolaansluiting. Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje waar ze lekker kunnen spelen. De camping ligt nabij het stadscentrum (500m) en het strand (1 km). Ook kun je fietsen huren, is er een wasserette, en een vaatwasplaats met vaatwasser. Er zijn dagelijks verse broodjes verkrijgbaar & honden zijn welkom.

Ontdek Texel

De camping ligt op slechts 1 km van het strand. Texel straat bekend om zijn uitgestrekte zandstranden. Er is altijd genoeg ruimte voor het maken van zandkastelen of het oplaten van een vlieger. Houdt je meer van watersporten? Doe mee met een les surfen bij een van de surfscholen op het eiland. Daarnaast heeft Texel zo’n 140 km aan fietspaden. Dit is een uitstekende manier op het eiland te verkennen. Fiets door de duinen, bossen, polders en langs vele andere mooie Texelse bezienswaardigheden.

We hebben een aantal opties voor Camping De Shelter voor je op een rijtje gezet:

Camping De Shelter

Nederland Noord-Holland Texel De Koog

Boodtlaan 43, 1796 BD De Koog – Texel

+31 0222 - 390 112
Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.