Algemene gegevens

Staanplaatsen: 368
Huuraccommodaties: 31

Kennemer Duincamping Geversduin

Kennemer Duincamping Geversduin is een zeer grote familiecamping in het Noord-Hollandse Castricum middenin een bosrijk gebied. De camp beschikt over verschillende kampeerplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper. Maar ook is het mogelijk één van de verschillende accommodaties of een tent te huren. Kennemer Duincamping Geversduin ligt op 4 kilometer van het terrein in de Kennemerduinen. Het strand is prima per fiets en te voet te bereiken. Op de camping is meer dan genoeg te doen. Zo kunnen de sportliefhebbers een potje tafeltennissen of een spel spelen op het sportveld. Voor de kinderen is er een leuk belevingspad waar de kids een echte ontdekkingstocht gaan maken. Ook kunnen de kinderen heerlijk genieten van de 2 speelplaatsen en elke zondag kan je een ritje maken op de pony’s van Manege Heemskerk. Voor de ruiters met ervaring wordt er een bosrit door de manege georganiseerd. Verder is er een recreatieprogramma voor jong en oud en kan je fietsen huren. Als je geen zin hebt om te koken kan je terecht in het eetcafé of het campingrestaurant ‘Knoest’. Ook is er een minimarkt op het terrein waar je de hoognodige producten en in de ochtend vers brood kan halen.

De omgeving van Kennemer Duincamping Geversduin

In de omgeving van de camping is er genoeg te doen. Zo ligt het strand op loopafstand van de camping. Hier kun je heerlijk ontspannen op een warme zomerdag of kun je uitwaaien op een koude winterdag. De locatie van de camping is ideaal voor fietsers en wandelaars. Door de duinen lopen verschillende wandel- en fietsroutes. De camping ligt op 20 minuten rijden van de Zaanse Schans. Hier kun je van alles leren over hoe de Zaanstreek er in de 18e en in de 19e uitzag. Je kunt hier heerlijk wandelen langs de fraaie molens en groene huisjes. Wil je er een gezellig dagje op uit? Er zijn verschillende steden in de omgeving die je kunt bezoeken. Voor grote steden kun je naar Amsterdam of Haarlem. Ben je meer op zoek naar kleinere stadjes? Breng dan een bezoek aan Volendam of Hoorn.

We hebben een aantal opties voor Kennemer Duincamping Geversduin voor je op een rijtje gezet:

Kennemer Duincamping Geversduin

Nederland Noord-Holland Castricum

Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH Castricum

+31 (0)251 66 10 95
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.