Algemene gegevens

Staanplaatsen: 4
Huuraccommodaties: 4

Hoeve Linnerveld

Hoeve Linnerveld is een kleinschalige boerderijcamping midden in de weilanden in Midden-Limburg. De camping beschikt over vier kampeerplaatsen die van alle hedendaagse gemakken zijn voorzien, zoals een stroom- en wateraansluiting. Wil je genieten van meer luxe? Huur dan één van de vier compleet ingerichte safaritenten of boek één van de twee ruime appartementen. De moderne appartementen zijn gebouwd in de oude hooizolder en stallen en bieden een vrij uitzicht over de weilanden van het Linnerveld. Er is een schoon sanitairgebouw en de safaritenten beschikken over eigen sanitair. Hoewel de boerderij geen commercieel werkend boerenbedrijf meer is, lopen er op de boerderij nog wel dieren rond.

De omgeving van Hoeve Linnerveld

Op Hoeve Linnerveld geniet je van een rustige vakantie met de familie of gewoon gezellig met z’n tweetjes. Geniet van het uitzicht op de grazende koeien en de vrolijk rondhuppelende paarden. De camping ligt bij het rustige dorpje Sint Odiliënberg in Midden-Limburg en wordt omringd door velden en bossen. In de omgeving vind je mooie natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, zoals de Ooldergeend en De Meinweg. Ook vind je in de omgeving gezellige horecagelegenheden waar je terecht kunt voor een hapje of een drankje. Een dagje op of aan het water spenderen? Bezoek dan de dagstranden aan de Noorderplas en het Beaver Creek Wake Park.

We hebben de beste opties voor Hoeve Linnerveld voor je op een rijtje gezet:

Hoeve Linnerveld

Nederland Limburg Roerdalen Sint Odiliënberg

Berkenallee 2a, 6077 PA Sint Odiliënberg

+31 (0)6 52 67 96 55
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.