Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 0.5 ha

Ferme de la Tournerie

Boerderijcamping Ferme de la Tournerie is een kleine boerencamping in Manche (Normandië) met 6 ruime kampeerplaatsen (300 m²) en 2 caravans. Op het terrein van Ferme de la Tournerie is een kleine vijver waar de kinderen in kunnen vissen. Op de boerderij leven koeien, schapen, paarden, ezels en op het erf wippen de konijnen rond. Ferme de la Tournerie biedt workshops brood, room en boter maken en in het najaar je eigen cider en biologische appelsap.

Gîtes Normandië

U kunt ook een gîte huren op Ferme de la Tournerie.

Boerderijcamping Ferme de la Tournerie in Normandië

De boerderijcamping Ferme de la Tournerie ligt op 20 km van de westkust van Normandië en de Cotentin (30 km). De invasiestranden, Mont-Saint-Michel, Cherbourg en De la ‘Hague zijn leuke uitstapjes om te maken.

We hebben de beste opties voor Ferme de la Tournerie voor je op een rijtje gezet:

6

2

0.5 ha

Ferme de la Tournerie

Frankrijk Normandië Manche Raids

La Tournerie, 50500 Raids, Frankrijk

0033 (0)2 33 46 57 62
Engels, Frans
januari - december
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.