Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 19

FarmCamps De Smulhoeve

In de prachtige provincie Noord-Brabant ligt het paardenpension De Smulhoeve van Karin, Dennis en hun 3 stoere kids. Op dit paardenpension wonen zo’n 26 pensionpaarden maar ook de 2 paarden en 9 pony’s van de familie Smulders. Maar op FarmCamps De Smulhoeve draait het niet alleen om de paarden en pony’s. In de familie zijn namelijk 2 kampen; het “paardenkamp” en het “voetbalkamp”. Want naast hun liefde voor de paarden zijn ze ook allemaal heel actief met voetbal. Je zult je dus niet snel vervelen op de boerderij. Farmcamps De Smulhoeve beschikt over 19 glamping tenten waar je kan genieten van luxe en comfort.

Knuffel, verzorg en voer de boerderijdieren

Bij FarmCamps De Smulhoeve draait alles om paarden en pony’s, die je mag knuffelen, verzorgen, berijden, mee uit wandelen nemen. Daarnaast kun je ook meehelpen met het voeren van de geitjes, konijntjes, en kippen. Houd je meer van spelen dan kom je op dit erf ook zeker aan je trekken. Er is een Hooi Hooi Speelschuur, een groot speelveld waar je kunt voetballen en tennissen, scheuren op de skelters of lekker met zand kliederen. En grote kans dat boer Dennis spontaan een partijtje voetbal organiseert want als ex-prof spelen hij en zijn kids graag een potje voetbal.

Geniet van de luxe van een eigen bed in een safaritent

Op het erf van de Smulhoeve kun je overnachten in één van de 6 luxe Ranchtenten, 4 luxe Lodgetenten of in de 9 luxe Barntenten. De tenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben allemaal een eigen badkamer.

We hebben een aantal opties voor Boerderijcamping De Smulhoeve voor je op een rijtje gezet:

Boerderijcamping De Smulhoeve

Nederland Noord-Brabant Kaatsheuvel

Van Haestrechtstraat 15-B, 5171 RB Kaatsheuvel

+31 088 8889188
Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.