Algemene gegevens

Staanplaatsen: 150
Huuraccommodaties: 8

Faaborg Camping

Faaborg Camping is een gezellige familiecamping gelegen op het eiland Fyn. De camping beschikt over verschillende speeltoestellen en sportvelden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er is ook een midgetgolfbaan en er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals gezamenlijke diners. De camping heeft een paardenweide en een terras.

Geniet van de prachtige omgeving

Hartelijk welkom op Faaborg Camping Onze 3-sterren kampeerplaats is een mooie, kleine en gezellige familiecamping, gelegen te midden van bos en water, op een oude boeren hofstede van 1827. Uniek gelegen bij de bosrijke Svanninge bakker (ook wel genoemd: de fynske alpen ! ), dichtbij het plaatsje Fåborg op Fyn.

We hebben een aantal opties voor Faaborg Camping voor je op een rijtje gezet:

Faaborg Camping

Denemarken Zuid-Denemarken Faaborg-Midtfyn Faaborg

Odensevej 140, 5600 Faaborg

+45 (0)6 26 17 794
Deens, Duits, Engels
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.