Algemene gegevens

Droompark Molengroet

Droompark Molengroet is een gezellig vakantiepark met buitenzwembad gelegen aan een recreatiemeer in Noord-Scharwoude, Noord-Holland. Op het vakantiepark kun je kamperen met een camper, tent of caravan. Het is ook mogelijk om een accommodatie huren. Het familiepark beschikt uitgebreide faciliteiten voor jong en oud. Er is een buitenzwembad, multifunctioneel sportveld, jeu-de-boulesbaan en tafeltennistafel. De kids kunnen zich vermaken in de speeltuin, springen op de (air)trampoline of lekker rondscheuren op de skelter. Er is ook een animatieteam aanwezig voor (sportief) vermaak. Voor ontbijt, lunch en diner kun je aanschuiven in het gezellige restaurant. Overige voorzieningen: fietsverhuur, Wifi en een wasserette.

Vakantie in Noord-Holland

Het vakantiepark ligt midden in het warme hart van Noord-Holland. Mooie steden om te bezoeken zijn Alkmaar, Schagen en Amsterdam. Voor een dagje uit met het hele gezin is Dierenpark Amersfoort, het Zuiderzeemuseum, zwembad de Waterhoorn en speelpark de Swaan een aanrader. Als je tot rust wilt komen, kan dat bij het recreatiemeer Geestmerambacht en de duinen van Schoorl.

We hebben een aantal opties voor Droompark Molengroet voor je op een rijtje gezet:

Droompark Molengroet

Nederland Noord-Holland Noord-Scharwoude

Molengroet 1, 1723 PX Noord-Scharwoude

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.