Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 225

EuroParcs Maasduinen

EuroParcs Maasduinen is een vakantiepark aan een meertje gelegen in een natuurgebied in Noord-Limburg. Op het vakantiepark kun je een huisje huren of kamperen met je camper, tent of caravan. Er zijn genoeg faciliteiten op het park aanwezig, dus je hoeft je niet snel te vervelen. Zo kun je met het gezin gaan zwemmen in het overdekte zwembad, relaxen op het strand aan het natuurmeer of een balletje trappen op het sportveld. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten voor de kinderen. Als je een dag even helemaal wilt ontspannen, kun je gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het gezellige restaurant. Een patatje met mayo of kroket kun je afhalen bij de snackbar.

Vakantie in Noord-Limburg

In de omgeving van het park is genoeg te beleven. Breng een bezoek aan de kasteeltuinen van Arcen of ontdek de dieren van ZooParc Overloon. Voor een dagje uit met het hele gezin is attractiepark Toverland en het klimpark ‘Fun Forest’ zeker een aanrader. Als je op zoek bent naar natuur moet je zeker het Nationaal Park De Maasduinen gaan verkennen. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen over het glooiende en afwisselende landschap.

We hebben een aantal opties voor Droompark Maasduinen voor je op een rijtje gezet:

Droompark Maasduinen

Nederland Limburg Belfeld

Maalbekerweg 25, 5951 NS Belfeld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.