Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 29

Domaine de Pradines

Domaine de Pradines is een rustige camping bij het stadje Lanuéjols in het departement Gard in de regio Occitanië. De camping is perfect voor rustzoekers en natuurliefhebbers en er is in de omgeving dan ook veel te doen. Ook vind je er een zwembad met kleuterbad en zijn er enkele speeltoestellen, waarop de kinderen zich kunnen vermaken. Sportievelingen kunnen zich daarnaast uitleven op de tennisbaan. De camping beschikt over staanplaatsen, gîtes, chalets, yurts en bungalows.

Geniet van de natuur van de Cevennen

De camping ligt vlakbij het natuurpark de Cevennen. Het is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen en fietstochten. Ook zijn er verschillende gezellige dorpjes in de buurt. Je kunt daar genieten van oude mooie centra en veel voorzieningen.

Domaine De Pradines

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Lanuéjols

Route de Millau, D28, 30750 Lanuéjols

+334 67 82 73 85
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.