Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120

Campingplatz Am Grossen Pälitzsee

Campingplatz Am Grossen Pälitzsee is gelegen aan het mooie Pälitzmeer. De camping ligt direct aan het zwemmeer, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast zijn er veel verschillende speeltoestellen en sportvelden. Daarnaast kun je er een kleine campingwinkel vinden en kun je genieten van een kampvuur. De camping bevindt zich op een groen terrein met veel ruime plaatsen.

Geniet van het mooie meer

Campingplatz Am Grossen Pälitzsee is gelegen in een prachtig natuurlandschap en uitgerust met meer dan de nodige comfort. Rustig en vredig, maar toch met veel afwisseling voor de hele familie. Deze kampeerplaats ligt op een wei, op een open plek in het bos en door bos omgeven, pal aan het Grote Pälitzmeer.

We hebben een aantal opties voor Campingplatz Am Grossen Pälitzsee voor je op een rijtje gezet:

Campingplatz Am Grossen Pälitzsee

Duitsland Mecklenburg-Voor-Pommeren Wesenberg Strasen

17255 Strasen

0049 (0)3981 24790
Duits, Engels
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.