Camping Village Panoramico Fiesole

Camping Village Panoramico Fiesole is een gezellige familiecamping op slechts twintig minuten van het prachtige Florence. De camping heeft een heerlijk zwembad en verschillende speeltoestellen waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Bij het zwembad kun je een grote bar met terras vinden, waar je een drankje kunt drinken. Ook kun je er ’s avonds een hapje eten en heb je een mooi uitzicht op Florence. Ook is er een kleine supermarkt en een shuttle bus die je in 20 minuten naar het centrum van Florence brengt.

Geniet van de prachtige omgeving

Camping Village Panoramico Fiesole ligt op de heuvels van Fiesole en is het ideale startpunt voor fascinerende uitstapjes zonder dat je daarvoor ver hoeft te reizen: Florence, de heuvels en de vallei van Fiesole met de Villa’s van de historische familie Medici en het Teatro Romano zijn slechts een paar van de schitteringen van dit paradijs op aarde.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Village Panoramico Fiesole voor je op een rij gezet:

Camping Village Panoramico Fiesole
Italië Midden-Italië

Via Peramonda n° 1, 50014 Fiesole

Duits, Engels, Italiaans

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe