Algemene gegevens

Staanplaatsen: 860
Huuraccommodaties: 120

Camping- Und Ferienpark Wulfener Hals

Camping- Und Ferienpark Wulfener Hals is een gezellige familiecamping gelegen in het Noorden van Duitsland, op het eiland Fehmarn. De camping beschikt over een heerlijk zwembad en ligt direct aan een heerlijk zandstrand. De camping heeft meerdere speeltoestellen en er is een uitgebreid animatieprogramma, waar leuke theatervoorstellingen, diners en dansavonden worden georganiseerd. De camping heeft een heerlijk restaurant met groot terras, waar je een lekker hapje kunt eten.

Geniet van de mooie omgeving

De Wulfener Hals is vanwege de bijzondere ligging tussen Burger binnenmeer en Oostzee de ideale vakantieplek voor families en watersporters. Surfers en andere watersporters kunnen als gevolg van een constante bries uit zee hier hun hart ophalen. Naast de camping is de Golfpark Fehmarn met zijn 18 holes golfbaan en 9 holes baan.

We hebben de beste aanbieders voor Camping- Und Ferienpark Wulfener Hals voor je op een rij gezet:

Camping- Und Ferienpark Wulfener Hals

Duitsland Sleeswijk-Holstein Fehmarn

Wulfen, Wulfener Hals Weg, 23769 Fehmarn, Duitsland

0049 (0)4371 862 80
Duits, Engels
april - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.