Algemene gegevens

Staanplaatsen: 465
Huuraccommodaties: 35

Camping Šobec

Camping Sobec is een luxe natuurcamping aan een rivier en meer in de buurt van Bled in Slovenië. De camping heeft kampeerplaatsen geschikt voor campers, caravans, en tenten. Ook zijn er verschillende huuraccommodaties te boeken: appartementen, chalets/bungalows, en huurtenten. De camping ligt midden in een dennenbos en heeft een prachtig meer/rivier met azuurblauwwater waar je heerlijk kunt zwemmen. In de omgeving kun je ook heerlijk fietsen, wandelen en mountainbiken. Voor de kinderen is een een peuterbad, speeltuin, animatie, en een sportterrein. De camping is geschikt voor natuurliefhebbers, wandelaars & fietsers, gezinnen met (jonge) kinderen, tieners, en zwemliefhebbers.

Camping in de natuur van Slovenië

Camping Sobec ligt in de buurt van de stad Bled en het gelijknamige meer. Het is een toeristische bestemming, maar zeker de moeite waard om te bezoeken. Het meer van Bled is enorm fotogeniek en je kunt er ook heerlijk wandelen. Daarnaast is de Vintgar-kloof ook bijzonder om te bezoeken. Ook hier kun je prachtige wandelingen maken en zijn ook voor kinderen goed te doen. Het Triglav National Park is voor natuurliefhebbers een must-visit als je in Slovenië bent. Het natuurgebied bevat bergen, kloven, meren, watervallen, en rivieren. Je kunt in het gebied ook heerlijk wandelen, mountainbiken, paragliden, ziplinen, en raften.

Controleer prijzen & beschikbaarheid van Camping Sobec bij onze partners:

Camping Sobec

Slovenië Goriška Lesce

Šobčeva cesta 25, 4248 Lesce

+386 (0)4 53 53 700
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands, Sloveens
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.