Algemene gegevens

Staanplaatsen: 46
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 120 m

Camping Ruisseau du Treil

Camping Ruisseau du Treil in Larnagol is een prachtige groene camping gelegen in de Lot in Midi-Pyrénées. De camping is rustig en er heerst een gezellige, familiale sfeer. De kampeerplekken zijn ruim en omgeven door groen. Er zijn 46 kampeerplaatsen op dit terrein, geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Voor vakantiegangers die van wat meer luxe houden zijn er ook een paar huuraccommodaties op dit kampeerterrein. Deze ingerichte tenten zijn geschikt voor vier tot en met zes personen en zijn goed onderhouden. Op camping Ruisseau du Treil hoeft de actieve kampeerder zich zeker niet te vervelen. Er is een mooi zwembad, een recreatieruimte, een speeltuin en de camping verhuurt fietsen. Kinderen zullen zich ook zeker vermaken op deze camping.

Kleinschalige charme camping in de Lot

Camping Ruisseau du Treil is prachtig gelegen in een hele groene omgeving in de Lot. Maak mooie wandelingen of fietstochten of ga voor een uitdagende activiteit. In deze omgeving kunt u namelijk ook grotten bekijken, varen, kanoën, rots klimmen en paragliden. Meer informatie over deze activiteiten vind u bij de receptie. Terug op de camping kunt u lekker wat drinken met elkaar of een duik nemen in het zwembad.

We hebben een aantal opties voor Camping Ruisseau du Treil voor je op een rijtje gezet:

Camping Ruisseau du Treil

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Larnagol

Le Ruisseau, 46160 Larnagol

+33 (0)565 31 23 39
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.