Algemene gegevens

Staanplaatsen: 29
Huuraccommodaties: 3

Camping Pieterom

Camping Pieterom is een rustige minicamping met kampeerplaatsen, trekkerstent en een huurcaravan gelegen in Sleen, Drenthe. De kleine camping heeft 29 kampeerplaatsen en 3 huuraccommodaties. Verder beschikt de camping over een wasserette, WiFi, gehandicaptensanitair, en een fietsverhuur.

Vakantie in Drenthe

Leuke en authentieke dorpjes om te bezoeken tijdens uw verblijf in Drenthe zijn Dwingeloo, Havelte, Norg en Rolde. De provinciehoofdstad Assen is ideaal voor een dagje shoppen. Een bezoek aan de hunebedden mag zeker niet ontbreken. Met in totaal 54 hunebedden verspreid over de provincie is er altijd wel een in de buurt van je camping te vinden. Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen wanneer u op vakantie bent in Drenthe is een bezoek aan Westerbork. Hier kunt u de overblijfselen van het concentratiekamp Westerbork bezichtigen.

We hebben een aantal opties voor Camping Pieterom voor je op een rijtje gezet:

29

3

Camping Pieterom

Nederland Drenthe Sleen

Zetelveenweg 4, 7841 BP Sleen (Nederland)

+31 088-2692222
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.