Algemene gegevens

Staanplaatsen: 46
Huuraccommodaties: 19
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 500 m

Camping Les Monts d’Albi

Camping Les Monts d’Albi in Teillet is een gastvrije familiecamping in een bos met oude kastanjebomen in de Tarn in de Midi-Pyrénées. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is er volop animatie op deze camping. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen in een natuurlijke omgeving op een kampeerterrein van 4 hectare. U kunt gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting, waterpunt en afvalwateraansluiting. Brengt u uw vakantie liever door met iets meer luxe? Huur dan een van de chalets of ingerichte tenten die van alle gemakken zijn voorzien. In de zomermaanden is er een broodservice en koelelementen kunnen worden ingevroren. Kinderen kunnen zich vrij bewegen op Camping Les Monts d’Albi. Er is een speeltuin, een jeu de boulesbaan, tafeltennis en een minikinderboerdij. Elke ochtend kunnen ze samen met Véronique de dieren voeren en eitjes rapen. Er is een zwembad met peuterbadje. Verder is er een Kids Club, een cursus boogschieten en gezellige animatie in de avonduurtjes.

Camping in de Tarn

De Tarn is een prachtige regio om bijvoorbeeld per motor te ontdekken. Ook voor cultuurliefhebbers is Camping Les Monts d’Albi een ideale bestemming. Er zijn mooie stadjes te bezoeken waaronder Penne, Milhars, Lacaze en Brassac. De Notre Dame de la Drèche in Lescure d’Albigeois is ook een aanrader. In Lacroisille kunt u een ijzersmeedmuseum bezoeken en in Arifat is er het jaarlijkse middeleeuwse festival.

https://www.youtube.com/watch?v=XT69z_r1sxM

Controleer prijzen & beschikbaarheid van Camping Les Monts d’Albi bij onze partners:

Camping Les Monts d’Albi

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Teillet

81120 Teillet

+33 (0)5 63 55 74 45
Engels, Frans
begin april - eind september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.