Algemene gegevens

Staanplaatsen: 46
Huuraccommodaties: 14

Camping Le Petit Pyrénéen

Camping Le Petit Pyrénéen in Le Mas-d’Azil is een kleine camping met zwembad in Ariège gelegen aan de rivier L’Arize in Occitanië. De camping heeft verschillende chalets en je kan je eigen tent, caravan of camper mee nemen en op één van de staplaatsen neerzetten. Op de camping is een mooi zwembad is omgeven door een omheining, een garantie voor veiligheid voor kinderen. Daarnaast heeft de camping een speeltuin, jeu de boulesbaan, trampoline. Verder heeft Camping Le Petit Pyrénéen een restaurant waar je heerlijk kan eten. Het restaurant heeft een heerlijk ontbijt, lunch en diner. 

Omgeving van de Ariège

Rondom Camping Le Petit Pyrénéen in de Zuid-Franse Pyreneeën is genoeg te doen. Zo zijn er in de buurt hele leuke markten (maandag in Mirepoix, woensdag in Le Mas d’Azil, vrijdag in Foix, zaterdag in Saint Girons en zondag in Montbrun Bocage). Naast de markt op woensdag is de stad Le Mas d’Azil ook heel leuk op andere dag. Lekker door het dorp heen lopen, van de omgeving genieten en een restaurantje mee pikken. Daarnaast is het heel leuk om een kijkje te nemen bij het kasteel van Montségur en de grotten van Mas d’Azil. Verder kan je heerlijk wandelen in de natuur van de Pyreneeën.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Petit Pyrénéen voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Petit Pyrénéen

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Le Mas-d'Azil

Castagnès, 09290 Le Mas-d’Azil

+33 (0)5 61 69 71 37
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.