Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 27

Camping Langstone Manor

Camping Langstone Manor is een gezellige charme camping gelegen in de groene velden van Engeland. Je vindt er mooie speeltuinen voor de kinderen en je kunt mooie huuraccommodaties huren. In het landhuis vindt u The Kitchen @ Langstone – waar u heerlijk kunt eten. Een perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen aan het eind van de dag. Geen luide muziek en geen verkeerslawaai. Geniet van de prachtige sterrenhemels, de rust en natuurlijk de vriendelijke sfeer die heerst op de camping.

Geniet van de groene omgeving

Het bekroonde Langstone Manor Camping & Caravan Park ligt te midden van prachtig terrein, in een beschutte, beboste vallei aan de zuidwestelijke rand van het majestueuze Dartmoor National Park en niet ver van Tavistock, Devon. Het biedt de perfecte ontsnapping voor diegenen die willen verkennen en genieten. Profiteer van het brede scala aan activiteiten die het aangrenzende heidegebied te bieden heeft tijdens je ontspannen vakantie!

 

Camping Langstone Manor

Verenigd Koninkrijk Engeland Zuidwest Engeland Devon Tavistock

Moortown, PL19 9JZ Tavistock

+44 (0)1 82 26 13 371
Engels
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.