Alle foto's

Camping Klein Canada

Camping Klein Canada is een gezellige camping met zwembad die beschikt over kampeerplaatsen, glamping-tenten, en chalets gelegen in de natuur van Noord-Limburg. Er is ook een mogelijkheid om een kampeerplaats met privé sanitair te huren. Op de camping valt genoeg te beleven. Zo is er een fijn buitenzwembad met waterglijbaan, binnenzwembad, sportterrein, tennisbaan en visgelegenheid. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het peuterzwembad, in de kinderboerderij of tijdens activiteiten van het animatieteam.

Vakantie in Limburg

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de provincie Limburg. Het Nationaal Park De Groote Peel is een prachtig natuurgebied op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het landschap van van de Groote Peel kenmerkt zich door moerassen, heidevelden, bossen, waterplassen, en open vlakten. Daarnaast kun je er ook veel verschillende soorten vogels spotten. Ieder jaar vliegen er zo’n 200 vogelsoorten rond in Nationaal Park De Groote Peel. Het natuurgebied is een van de meest vogelrijke gebieden van Nederland. Blauwborsten, roodborsttapuiten, geelgorzen, nachtzwaluwen, dodaars, waterrallen en vele andere prachtige vogels. Ook een bezoek aan de historische stad Maastricht mag zeker niet ontbreken. Maastricht is een schitterende stad vol historie, kunst, en cultuur. Ook is de stad een perfecte bestemming voor fijnproevers. roef een Limburgse vlaai of bezoek de wijngaarden rond Maastricht, uniek in Nederland.

Nationaal Park De Maasduinen

De camping ligt aan de rand van Nationaal Park De Maasduinen, een schitterend stuk natuur in het noordoosten van Limburg. Je vindt er bossen, heide, laagveen, vennen en nog veel meer. Het is de perfecte plek voor mooie fiets- en wandelroutes in Limburg. In en rondom het natuurgebied vind je diverse horecagelegenheden waar je na een lange tocht lekker bij kunt komen onder het genot van een hapje of drankje. Ook bevindt zich op nog geen kwartiertje fietsen een uitkijktoren die een prachtig uitzicht over het natuurgebied biedt.

Overige information van deze accommodatie

Camping Klein Canada
Nederland Limburg Afferden

Dorpsstraat 1, 5851 AG Afferden, Nederland

Duits, Engels, Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe