Camping Internazionale Lago Di Bracciano

Camping Internazionale Lago Di Bracciano is een gezellige familiecamping aan de oever van het meer Lago Di Bracciano. De camping beschikt over een heerlijk zwembad en er zijn genoeg speeltoestellen, waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Op de camping vind je een lekker gourmetrestaurant, waar je heerlijk kunt eten. Daarnaast kun je op de camping ook genieten van leuke excursies en er is een outdoor fitness trail, waar je allerlei fitnessapparaten kunt gebruiken. Op de Camping Internationale Lago Di Bracciano kan je kampeer- of camperplaatsen, stacaravans, lodgetenten en coco sweets (moderne, luxe tenten) huren.

Ideale Locatie

Camping Internazionale Lago Di Bracciano bevindt zich 30 km van Rome, in een bevoorrechte positie tussen Trevignano Romano en Anguillara. Ondergedompeld in het groen van het Parco naturale dei due laghi en bij Lago di Bracciano heeft de camping een ideale locatie. Geniet hier, tijdens de zonsondergang en met een koel briesje, van bijzondere momenten met elkaar.

Overige information van deze accommodatie

Camping Internazionale Lago Di Bracciano
Italië Lazio Rome Trevignano Romano

Via Settevene Palo km 7,400, 00069 Trevignano Romano

Engels, Italiaans

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe