Algemene gegevens

Staanplaatsen: 238
Huuraccommodaties: 107
Kampeerterrein: 7,9 ha
Hoogte: 120 m

Panorama Camping Gulperberg

Panorama Camping Gulperberg is een mooie 4-sterren gezinscamping met buitenzwembad en zwemparadijs gelegen op een heuvel in Zuid-Limburg. De camping beschikt over kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van chalets, luxe lodges en huurtenten. De camping heeft een verwarmd buitenzwembad en een kinderbad met een kleine glijbaan. Rondom het zwembad is er een terras met ligbedden en parasols. Ook krijg je gratis toegang tot het Subtropisch zwembad Mosaqua gelegen op loopafstand. Voor kinderen is er een leuke buitenspeeltuin met speeltoestellen, schommels en glijbanen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het sfeervolle restaurant. Honden zijn toegestaan op deze camping.

Ontdek de mooie provincie Limburg

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de provincie Limburg. Het Nationaal Park De Groote Peel is een prachtig natuurgebied op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het landschap van van de Groote Peel kenmerkt zich door moerassen, heidevelden, bossen, waterplassen, en open vlakten. Daarnaast kun je er ook veel verschillende soorten vogels spotten. Ieder jaar vliegen er zo’n 200 vogelsoorten rond in Nationaal Park De Groote Peel. Het natuurgebied is een van de meest vogelrijke gebieden van Nederland. Blauwborsten, roodborsttapuiten, geelgorzen, nachtzwaluwen, dodaars, waterrallen en vele andere prachtige vogels. Ook een bezoek aan de historische stad Maastricht mag zeker niet ontbreken. Maastricht is een schitterende stad vol historie, kunst, en cultuur. Ook is de stad een perfecte bestemming voor fijnproevers. roef een Limburgse vlaai of bezoek de wijngaarden rond Maastricht, uniek in Nederland.

We hebben een aantal opties voor Allcamps Camping Gulperberg voor je op een rijtje gezet:

Allcamps Camping Gulperberg

Nederland Limburg Gulpen

Berghem 1, 6271NP Gulpen

+31 (0)43 450 2330
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.