Algemene gegevens

Staanplaatsen: 52
Huuraccommodaties: 12

Camping Domaine De Kerelly

Camping Domaine De Kerelly is een fijne familiecamping aan de oevers van de rivier de L’Oust in het departement Bretagne. De camping beschikt over een heerlijk buitenzwembad met peuterbad en terras, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Daarnaast zijn er meerdere speeltuinen en een midgetgolfbaan. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals een uitgebreid animatieprogramma en muziekavonden. Er zijn bbq plaatsen en je kunt er kampeerplaatsen en stacaravans huren.

Geniet van de groene omgeving

Camping Domaine De Kerelly bevindt zich aan de oevers van de rivier de L’Oust, waar je lekker kunt kanoën en kajakken. Daarnaast zijn er allerlei mooie wandelpaden, waarbij je de omgeving kunt verkennen. In de buurt van de camping vind je het stadje Josselin, waar je een mooi kasteel kunt bezichtigen. Ook de stad Rennes ligt in de buurt.

We hebben de beste opties voor Camping Domaine De Kerelly voor je op een rijtje gezet:

Camping Domaine De Kerelly

Frankrijk Bretagne Morbihan Guégon

Le Bas de la Lande, 56120 Guégon

0033 (0)2 97 22 22 20
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.