Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 22
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 126 m

Camping Domaine d’Anglas

Camping Domaine d’Anglas in Brissac is een natuurcamping gelegen aan een rivier in de Hérault in de Languedoc-Roussillon. Er zijn drie soorten kampeerplaatsen op deze camping. De comfortplekken zijn minimaal 100 m2 groot en beschikken over een electriciteitsaansluiting en een waterpunt in de buurt. De privilegeplekken hebben uitzicht op de rivier en beschikken daarnaast ook over een picknicktafel van hout. De meest luxe categorie, de prestigeplekken, zijn afgebakend en zeer ruim en speciaal ontworpen voor caravans en campers. Naast elektriciteit beschikken ze ook over een waterafvoer, een picknicktafel en een hangmat. Naast traditioneel kamperen, kunt u ook overnachten in een van de cottages, gîtes, ingerichte tenten of houten woonwagens. Op de camping vindt u een wijnbar, een restaurant en een broodpunt waar u ’s ochtends brood en Franse croissants kunt kopen.

Op camping Domaine d’Anglas hoeft u zich geen moment te vervelen. Zo is er een voetbalveld, een volleybalveld en zijn er tafeltennistafels. Tevens is er een speeltuin voor kinderen met uitdagende speeltoestellen. Tijdens het hoogseizoen organiseert de camping leuke activiteiten en animatie voor kinderen en zijn er gezellige avonden voor het hele gezin. Zin om te zwemmen? Dat kan in de rivier de Hérault naast de camping.

Kamperen in de Hérault

Ook in de buurt van camping Domaine d’Anglas zijn er tal van activiteiten te beleven. Wat denkt u van paardrijden, klimmen in de bergen of kajakken of kanoën in de rivier de Hérault. Houdt u van avontuur? Ga dan via ferrata doen, paragliden of karten op het circuit. Bewandel de wijngaarden en proef de heerlijke wijnen uit de regio. Bezoek ook de wijnkelder en kom meer te weten over camping Domaine d’Anglas.

Camping Domaine d’Anglas

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Brissac

34190 Brissac

0033 (0)4 67 73 70 18
Engels, Frans
half april - half september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.