Algemene gegevens

Staanplaatsen: 405
Huuraccommodaties: 12

Camping De Vossenburcht

Camping De Vossenburcht is een mooie familiecamping met zwembad gelegen in de bossen van Ijhorst, Overijssel. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het huren van boomhutten, Staphorster vakantiehuisjes, cottages, luxe stacaravans, trekkershutten, en glamping tenthuisjes. Voor de kinderen is er genoeg te doen en te beleven op de camping. Zo is er een leuke speeltuin met glijbaan en schommel, animatieprogramma, springkussen, dierenweide, peuterbad, en recreatieruimte. Daarnaast heeft de camping een buitenzwembad, sportveld, en tafeltennistafel. De camping is geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, natuurliefhebbers, en zwemliefhebbers.

Familiecamping Overijssel

De natuur van Overijssel is veelzijdig: moeraslandschappen, heidevelden, en uitgestrekte bossen. Ideaal dus voor een heerlijke natuurkampeervakantie! De provincie kent genoeg natuurgebieden. Het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is een groot natuurgebied dat bestaat uit groene bossen en glooiende heidevelden. Er is ook genoeg fauna te vinden en ontdekken. Je kun er onder andere de das, vos, ree, en 75 verschillende soorten vogels spotten. Als je op zoek bent naar rust is dit gebied zeker een aanrader. Daarnaast kun je in Overijssel Het Nationaal Park Weeribben-Wieden vinden. Het natuurpark is het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. De natuur wordt gekenmerkt door meren, plassen, en kanalen, afgewisseld met veengebieden, rietlanden, en schitterende bossen. Ook de toeristische trekpleister Giethoorn ligt in dit gebied. Ontdek de stad met de bootje en geniet van het zonnetje. Fietsliefhebbers kunnen terecht in het Nationaal Landschap Noordoost-Twente. Maak een fietstocht door het heuvelachtige landschap en geniet van de mooie vergezichten op het Nederlandse platteland.

We hebben een aantal opties voor Camping De Vossenburcht voor je op een rijtje gezet:

Camping De Vossenburcht

Nederland Overijssel IJhorst

Bezoensweg 5, 7955 PT IJhorst

+31 05 22 44 16 26
Duits, Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.