Algemene gegevens

Staanplaatsen: 37
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 120 m

Camping de Pont Calleck

De kleine camping de Pont Calleck in Inguiniel ligt midden in een bos aan een rivier in hartje Bretagne. Een verblijf op deze camping met 37 plaatsen is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. U heeft keuze uit stacaravans, bungalows en ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. De stacaravans bieden prachtig uitzicht op de heuvels en het platteland van de Morbihan. Alle plaatsen grenzen aan het bos waar u de rivier en de herten kunnen horen. Camping de Pont Calleck beschikt over een grote ontspanningsruimte, ligbedden en parasols. Er is een aangelegde binnentuin met barbecue en games, waaronder trampoline, glijbaan en jeu de boules. De camping heeft onlangs de douches en toiletten gerenoveerd in een traditionele Bretagne stijl.

Vakantie in het bos in Bretagne

Camping de Pont Calleck ligt in het bos van Inguiniel  de Pont Calleck op 300 meter van de rivier Scorff. In de omgeving liggen typische Bretonse dorpjes en op nog geen 30km bent u aan de kust. Aan de rivier kunt u vissen of een kajak huren. Het nabijgelegen bos is een paradijs voor wandelaars en fietsers.

We hebben de beste opties voor Camping de Pont Calleck voor je op een rijtje gezet:

Camping de Pont Calleck

Frankrijk Bretagne Morbihan Inguiniel

Le Grayo, 56240 Inguiniel

0033 (0)2 97 50 78 70
Engels, Frans
maart - oktober
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.