Algemene gegevens

Staanplaatsen: 130
Huuraccommodaties: 4

Camping De Grebbelinie

Camping De Grebbelinie is een gezellige familiecamping gelegen tussen de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, bij de bekende Grebbelinie. Het is een kleinschalige camping met kampeerplaatsen, vakantiehuisjes, safaritenten en pipowagens. Op de camping kun je genieten van een lekkere zwemvijver met strand. Daarnaast is er een kinderboerderij met veel dieren en zijn er speeltuinen voor de kinderen.

Gezellige camping op de Veluwe

Camping De Grebbelinie bevindt zich in Utrecht tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Vanaf de camping kun je beide nationale parken goed verkennen en heerlijk wandelen en fietsen. De camping bevindt zich bij de Grebbelinie, een verdedigingslinie uit de wereldoorlogen. Op loopafstand van de camping vind je het Fort Daatselaar.

We hebben de beste aanbieders voor Camping De Grebbelinie voor je op een rij gezet:

Camping De Grebbelinie

Nederland Utrecht Renswoude

Ubbeschoterweg 12, 3927 CJ Renswoude

0318 591073
Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.