Camping de 4 Elementen

Camping De 4 Elementen is een gezellige kleine camping gelegen op een mooi landgoed, precies op de grens van Groningen en Friesland. De camping ligt aan een mooie rivier en beschikt over een haven, waar je je boot kunt aanmeren. De camping is ruim opgezet en je kunt er genieten van de mooie natuur en fijne rivier. Op de camping worden er fietsen verhuurd en je vindt er een klein supermarktje met levensproducten en leuke souvenirs.

Kamperen in Friesland

Camping de 4 Elementen bevindt zich op een prachtig landgoed op de grens van Groningen en Friesland. De camping ligt direct aan een riviertje en je kunt in de omgeving dan ook bootjes huren en Friesland verkennen. Daarnaast bevindt de camping zich op 30 minuten van Friese dorpjes zoals Leeuwarden en Dokkum.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping de 4 Elementen direct bij:

Camping de 4 Elementen
Nederland Friesland Achtkarspelen Stroobos

Groningerstreek 34, 9871 PG Stroobos

0512-712400
Engels, Nederlands

Contactformulier

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe