Algemene gegevens

Staanplaatsen: 215
Huuraccommodaties: 14

Camping Catinaccio Rosengarten

Camping Catinaccio Rosengarten is een gezellige familiecamping in het Alpengebied. De camping beschikt over een mooie bar en restaurant waar je wat kunt eten en drinken. Daarnaast is er ook een kranten- en sigarettenshop en is er veel animatie met knutsel- en spelletjesavonden. Op de camping kun je voetballen en boogschieten en er zijn veel muziek- en thema avonden. Vanaf de camping rijden er twee skibusjes die je naar het skigebied brengen. Er is een uitgebreide spa met allerlei wellness faciliteiten.

Geniet van de mooie Dolomieten

Ja! We bevinden ons werkelijk in een ski-paradijs: de grootste skipistes van de hele Alpengebied. Onaangetaste landschappen rondom, een intens blauw en kristalheldere lucht en dan de 1200 Km. skipistes. Ze zullen u onvergetelijke ogenblikken doen beleven. Vanuit het skiparadijs, de bevriende camping; op 1320 m, winter en zomer geopend.  Tenslotte kunt U tochten maken met de mountain-bike of onder leiding vant een Alpengids,.  Hier vindt U de mooiste Alpendalen ende meest unieke panorama’s van de Dolomieten!! Skiet u niet?! Geen enkel probleem. Wij leren het u wel! In samenwerking met de Skischool Vajolet organiseren we skilessen voor alle vereisten en alle disciplines tegen zeer lage prijzen!

Camping Catinaccio Rosengarten

Italië Noord-Italië Dolomieten

Strada De Pucia n. 4, 38036 Pozza di Fassa

0039 0462 763305
Duits, Engels, Italiaans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.