Algemene gegevens

Staanplaatsen: 350
Huuraccommodaties: 20

Camping Bospark Ede

Camping Bospark Ede is een gezellige familiecamping met verwarmd buitenzwembad gelegen in de bossen van de Veluwe in Gelderland. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van bungalows, chalets, en stacaravans. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo heeft het vakantiepark een buitenzwembad met kleuterbad, voetbalveld, tafeltennistafels, basketbalveld, en sportveld. Voor kinderen is er ook een leuke buitenspeeltuin en kinderanimatieprogramma. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het sfeervolle Grand Café met terras. Overige faciliteiten: WiFi, fietsverhuur, en wasserette.

Vakantie op de Veluwe

In Nationaal Park de Hoge Veluwe fiets of wandel je binnen 10 minuten naar een heel andere omgeving: van bos naar zandverstuiving, en van korstmos steppe naar de karakteristieke heidevelden die in augustus en september prachtig paars kleuren. Niet voor niets is het Nationaal Park de Hoge Veluwe volgens Nederlanders een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Naast de mooie natuur, kent de Veluwe ook leuke en gezellige steden. Zo moet je zeker een bezoek brengen aan de steden Arnhem en Apeldoorn. In de deze steden kun je heerlijk shoppen en eten. En ook een bezoek aan de oude Hanzesteden Harderwijk, Elburg en Hattem is zeer de moeite waard.

Camping Bospark Ede

Nederland Gelderland Ede

Zonneoordlaan 47, 6718TL Ede, Nederland

+31 (0)70 8900 620
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.