Algemene gegevens

Staanplaatsen: 63

Camping Arvier

Camping Arvier is een gezellige familiecamping bij het stadje Arvier. De camping beschikt over een heerlijk zwembad, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Daarnaast zijn er ook meerdere speelgoedtoestellen en sportvelden, voor de sportieveling. De camping verhuurt ruime kampeerplaatsen, die vaak goed in de schaduw liggen. De camping is heerlijk rustig zonder animatie en daardoor kun je hier genieten van alle rust en ruimte en de groene omgeving.

Geniet van de groene omgeving

Camping Arvier bevindt zich in een groene omgeving met veel bos en weidse velden. De camping ligt vlakbij het leuke stadje Arvier, waar je winkels, restaurants en veel faciliteiten kunt vinden. De camping ligt op 15 kilometer van de ingang van het nationale park Grand Paradis, waar je lekker kunt wandelen en fietsen.

We hebben een aantal opties voor Camping Arvier voor je op een rijtje gezet:

Camping Arvier

Italië Noord-Italië

Via Chaussa, 17, 11011 Arvier

+390165069006
Engels, Italiaans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.