Camping Arena Runke

Arena Runke in Pula is een mooie familiecamping gelegen aan zee in de regio Istrië in het prachtige vakantieland Kroatië. Arena Runke beschikt over campingwinkel en er is geen animatie. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Daarnaast kunt u eerste levensbehoeften kopen in het winkeltje op de camping. De kampeerplaatsen op het kampeerterrein zijn ruim en op bosgrond. Er is veel schaduw door de prachtige bomen op het terrein, ideaal op een warme zomerdag.

Kamperen in Istrië

Kamperen in de prachtige omgeving van Pula is ideaal om de regio Istrië te ontdekken. Leuk om te doen in de omgeving van deze camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, duiken, fietsen, mountainbiken, naar het strand en wandelen. Een verblijf op Arena Runke is ideaal voor gezin met jonge kinderen, kindvriendelijk, levensgenieters, natuurliefhebbers, rustzoekers, vakantie aan het water, wandelvakantie, zomervakantie en zwemliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

Camping Arena Runke
Kroatië Istrië Pula

Runke 60, 52100 Pula

+38 5 (0)52 575 022
Engels, Kroatisch
eind april - eind september

Contactformulier

  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe