Pluspunten

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 280 m

Camping Al Comu

Camping Al Comu in Llauro is een mooie charme camping gelegen in Pyrénées-Orientales in de regio Languedoc-Roussillon. De camping is van Nederlandse eigenaren en ligt op een half uurtje rijden van de Middellandse Zee. U kunt een lekkere duik nemen in de zee en de dag afsluiten met een lekker hapje en drankje op de camping. Er heerst een rustige maar gezellige sfeer op de camping waar u zich zeker thuis zult voelen deze kampeervakantie. De eigenaren zijn altijd op het terrein aanwezig en staan ieder moment voor u klaar als u vragen heeft. Op deze camping kunt u alleen terecht met uw eigen tent of caravan, want er is geen verhuur. De camping telt 35 schaduwrijke ruime kampeerplaatsen. Ook is er geen animatie georganiseerd op de camping. Ideaal voor rustzoekers.

Kamperen in de Languedoc-Roussillon

Zon- en strandliefhebbers kunnen in deze regio hun hart ophalen. Ga een dag naar het strand of bezoek een van de mooie nabij gelegen steden. Barcelona, Céret, Figueres, Perpignan, Gerona en Collioure zijn steden die u gezien moet hebben als u in deze regio op kampeervakantie bent. U vindt hier verschillende stijlen, zoals Grieks-Romeins, vroeg-christelijk, Romaans, Gotiek, Barok en modern. De plek voor architectuurliefhebbers.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,70 €13,70 €17,00 per nacht
Extra persoon €5 €5 €5 per nacht
Kind tot 7 jaar €3 €3 €3 per nacht
Hond €1,50 €1,50 €1,50 per nacht
Camping Al Comu
Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Llauro

Al Comu
66300 Llauro

+33 (0)4 68 39 42 08
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - half oktober

Laat een reactie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.