Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 350 m

Minicamping A-Rigaud – Haute-Saône

De mini-Camping A-Rigaud ligt tegen de heuvelrug “La roche de Morey” in de Haute-Saône (Franche-Comté). Het kampeerterrein biedt ruime kampeerplaatsen met een fantastisch en weids uitzicht over het ondergelegen dal. Er is voldoende schaduw onder de oude hoogstam fruitbomen en de plaatsen zijn mooie recht afgevlakt en zijn goed toegankelijk voor caravans. De vele gasten die u zijn voorgegaan roemen het prachtige uitzicht, de volkomen rust en de gemoedelijke en open sfeer die A-Rigaud uitstraalt. Vanaf het centraal geplaatste elektriciteitspunt is voor elke plek een 10 ampère aansluiting mogelijk. De kleine camping A-Rigaud heeft sanitaire voorzieningen onder de boerderij met 2 douches, 2 toiletten, 2 wastafels en een afwasplaats.

Chambres en Tables d’hôtes ook mogelijk!

Camping A-Rigaud is onderdeel van een 5,5 hectare groot landgoed met een mooie verbouwde boerderij met een chambres d’hôtes (bed en breakfast vanaf € 75,00 per nacht) en een appartement. Het is op verzoek mogelijk aan te schuiven aan onze gastentafel ‘Table d’hôtes’ als er plek is (maximaal 16 personen kunnen mee eten, onze chambres d’hôtes gasten gaan wettelijk voor). De keuken wordt in veel reacties op internet en gastenboek benoemd als zijnde bijzonder en voortreffelijk. Jenny en Eric Horstman heten u van harte welkom en delen hun plek met veel plezier met u!

Minicamping in de Haute Saône

Het heuvelachtige landschap van de Haute Saône (Franche-Comté) met zijn uitgestrekte loofbossen en landerijen is een eldorado voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De vele kleine meanderende riviertjes, de prachtige gele koolzaadvelden in het voorjaar, het wuivende graan op de akkers in juni: je waant je in een schilderij. Wandelen en fietsen in alle rust, je komt bijna geen mens tegen maar kunt wel zomaar oog in oog staan met een ree, een edelhert of een wild zwijn. De rijke natuur, het ontbreken van vervuilende industrie, het geeft de schone heldere lucht waarin je ruin kunt ademen en je longen kunt zuiveren.

We hebben de beste opties voor Camping A-Rigaud voor je op een rijtje gezet:

Camping A-Rigaud

Frankrijk Franche-Comté Haute-Saône Bourguignon lès Morey

1 rue dessus de rigaud, 70120 Bourguignon-lès-Morey

0033 (0)3 84 91 08 58
Engels, Frans, Nederlands
april - september
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.