Algemene gegevens

Staanplaatsen: 113
Huuraccommodaties: 33

Bungalow Camping Baciccia

Bungalow Camping Baciccia is een gezellige familiecamping met een prachtig zwembad. De camping organiseert een uitgebreid animatieprogramma met theatervoorstellingen, workshops en toernooien. De Bungalows, Chalets en Holiday-Homes zijn compleet ingericht en bevinden zich in een groene oase van eikebomen, eucaliptus, esdoornen, pijnbomen en lindebomen. Er is een tennisbaan en er zijn veel speeltoestellen. Daarnaast is er een fijn restaurant en bar, waar je heerlijk kunt eten. De camping heeft een privéstrand, waar je naartoe kunt lopen of je kunt de shuttlebus nemen vanaf de camping.

Geniet van het lekkere strand

Bungalow Camping Baciccia ligt op slechts 500 meter van het strand, waar je kunt genieten van heerlijke stranddagen. Je kunt er allerlei watersporten beoefenen en heerlijk zwemmen. In de omgeving kun je goed wandelen en fietsen door de mooie natuur en er zijn veel gezellige dorpjes.

Bungalow Camping Baciccia

Italië Ligurië Savona Ceriale

Via Torino 19, 17023 Ceriale

0039 0182 990743
Duits, Engels, Italiaans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.