Alle foto's

Boomhut huren, 5 personen

Op Camping de Vossenburcht kun je bijzonder overnachten in een mooie boomhut met prachtig uitzicht op de natuur. Deze glamping accommodatie is knus ingericht en staat op 4 meter hoge palen. Deze boomhut in Overijssel is ideaal voor een gezin, er kunnen namelijk 5 personen in overnachten. Daarnaast is de boomhut voorzien van alle gemakken, waaronder een badkamer en een keuken. Ontdek de prachtige omgeving van de Reestdal en ervaar zelf een bijzondere boomhutvakantie in Overijssel.

Camping De Vossenburcht

Camping De Vossenburcht is een mooie familiecamping met zwembad gelegen in de bossen van Ijhorst, Overijssel. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het huren van boomhutten, Staphorster vakantiehuisjes, cottages, luxe stacaravans, trekkershutten, en glamping tenthuisjes. Voor de kinderen is er genoeg te doen en te beleven op de camping. Zo is er een leuke speeltuin met glijbaan en schommel, animatieprogramma, springkussen, dierenweide, peuterbad, en recreatieruimte. Daarnaast heeft de camping een buitenzwembad, sportveld, en tafeltennistafel. De camping is geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, natuurliefhebbers, en zwemliefhebbers.

Vakantie in Overijssel

De natuur van Overijssel is veelzijdig: moeraslandschappen, heidevelden, en uitgestrekte bossen. Ideaal dus voor een heerlijke natuurkampeervakantie! De provincie kent genoeg natuurgebieden. Het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is een groot natuurgebied dat bestaat uit groene bossen en glooiende heidevelden. Er is ook genoeg fauna te vinden en ontdekken. Je kun er onder andere de das, vos, ree, en 75 verschillende soorten vogels spotten. Als je op zoek bent naar rust is dit gebied zeker een aanrader. Daarnaast kun je in Overijssel Het Nationaal Park Weeribben-Wieden vinden. Het natuurpark is het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. De natuur wordt gekenmerkt door meren, plassen, en kanalen, afgewisseld met veengebieden, rietlanden, en schitterende bossen. Ook de toeristische trekpleister Giethoorn ligt in dit gebied. Ontdek de stad met de bootje en geniet van het zonnetje. Fietsliefhebbers kunnen terecht in het Nationaal Landschap Noordoost-Twente. Maak een fietstocht door het heuvelachtige landschap en geniet van de mooie vergezichten op het Nederlandse platteland.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Boomhut De Vossenburcht voor je op een rij gezet:

Boomhut De Vossenburcht
Nederland Overijssel IJhorst

Bezoensweg 5, 7955 PT IJhorst

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

  • Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe