Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 4

BoerenBed La Ferme De La Moricière

La Ferme De La Moricière is een prachtige boerderijcamping gelegen in het groene landschap van de Manche. Op de boerderijcamping kun je genieten van velen dieren zoals kalveren, kippen, varkens en geiten. Daarnaast is er een boerderijwinkel waar je allerlei lokale en zelfgemaakte producten kunt kopen. Kinderen kunnen zich uitleven bij de speeltoestellen Je kunt op de camping 4 ingerichte lodge tenten huren. De eigenaren organiseren leuke activiteiten voor de camping gasten.

Glamping in Normandië

La Ferme de la Moricière ligt in de buurt van Mont-Saint-Michel. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van het prachtige kasteel. Je kunt er van alles leren over de rijke geschiedenis van het gebied. Daarnaast kun je in de buurt van de boerderijcamping heerlijk wandelen en fietsen.

We hebben een aantal opties voor BoerenBed La Ferme De La Moricière voor je op een rijtje gezet:

BoerenBed La Ferme De La Moricière

Frankrijk Normandië Manche Sartilly

Les Basses Retières Lieu-dit La Ferme de La Moricière, 50530 Sartilly

+31 (0)528 229440
Engels, Frans
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.