Alle foto's

BoerenBed De Lange Weide

De Lange Weide is een heerlijke boerderijcamping gelegen in de groene bossen en velden van Drenthe. De camping beschikt over safaritenten, waarvan sommige een hot tub hebben. Op de camping kun je allerlei boerderijdieren vinden, zoals ezels, geiten, biggetjes en konijnen. Er zijn paarden en pony’s die je kunt helpen verzorgen en waarmee je een ritje kunt maken. Er is een buitenspeelplek, skelters, trampoline en een zandbak. Er is een boerderijwinkeltje, waar je vers brood en boodschapjes kunt halen. Daarnaast zijn er pizza-avonden.

Kamperen bij de boer in Drenthe

De Lange Weide is een biologisch bedrijf gelegen tussen de groene bossen en velden van Drenthe. De camping ligt vlakbij het Nationaal Park Dwingelderveld, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het dorp Dwingeloo is één van de best bewaarde brinkdorpen en je vindt er ook het indrukwekkende Kamp Westerbork.

Overige information van deze accommodatie

Beschikbaarheid & prijzen:
We hebben de beste opties voor BoerenBed De Lange Weide voor je op een rij gezet.

BoerenBed De Lange Weide
Nederland Drenthe Dwingeloo

Holtien 5, 7991 PN Dwingeloo, Nederland

Engels, Nederlands

Deel je ervaring met onze bezoekers

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe