Algemene gegevens

Staanplaatsen: 300
Huuraccommodaties: 80

Camping Ons Buiten

Camping Ons Buiten is een heerlijke familiecamping gelegen bij de stranden in Zeeland. Op het vakantiepark kun je ruime kampeerplaatsen, chalets, trekkershutten en strandhutten huren. Op de camping kunnen de kinderen zich uitleven bij de speelruimte en de tuin met dieren. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Je kunt er genieten van een heerlijke wellness met binnenzwembad, Daarnaast vind je er een lekkere loungeruimte, die ook wel “De Huiskamer” wordt genoemd.

Vakantie in Zeeland

Camping Ons Buiten ligt bij de heerlijke stranden van Zeeland. Je kunt er mooi wandelen in de duinen en genieten van een stranddag. In de omgeving vind je mooie dorpjes zoals Domburg en je kunt er het mooie Banjaardstrand vinden.

We hebben de beste aanbieders voor Camping Ons Buiten voor je op een rij gezet:

Camping Ons Buiten

Nederland Zeeland Veere Oostkapelle

Aagtekerkseweg 2A, 4356 RJ Oostkapelle

+31 (0)118 581813
Engels, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang circa 2 keer per maand de leukste charme campings en beste aanbiedingen in je inbox. Probeer het, je kunt je altijd uitschrijven.

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Hard achteruit gegaan

    Komen bijna 30 jaar op ons buiten, maar is in onze ogen zeer hard achteruit gegaan, de gezelligheid is ver te zoeken, jaren geleden was die er wel, receptie medewerkers mogen opnieuw geschoold worden, op het brutale af, frites tent weg, winkel weg, gezellig restaurant weg, kinderanimatie weg, wij geloven niet dat Krijn Jan dit voorheen zo bedoeld heeft, heel en heel jammer dat voor deze nieuwe “strategie “gekozen is, je moet maar eens bij de buur De Pekelinge gaan kijken, deze camping leeft en bruist met alle faciliteiten, maar nogmaals heel jammer maar na 30 jaren hier goed vertoefd te hebben is hier nu een einde aan gekomen, we blijven wel Zeeland gangers maar dan op cap fun camping de Pekelinge

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.