Algemene gegevens

Staanplaatsen: 160
Huuraccommodaties: 17

ANWB – Camping Troisvierges

Camping Troisvierges is een middelgrote camping gelegen op 200 meter van het dorpscentrum midden in de Luxemburgse Ardennen. De camping beschikt over kampeerplaatsen voor campers, caravans en tenten. Het is ook mogelijk om een safaritent, stacaravan of POD te huren. Naast de camping ligt een openbaar zwembad, waar je gratis gebruik van kunt maken. Verder is er op het terrein een sportveld, tennisbaan en beachvolleybalveld. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of een potje tafeltennissen. In het hoogseizoen is een animatieteam aanwezig. In de avond kun je een lekker hapje eten bij het restaurantje of de snackbar.

Kamperen in de Luxemburgse Ardennen

De Luxemburgse Ardennen bieden genoeg vermaak voor natuurliefhebbers. Ontdek de imposante kastelen van Vianden en de twee grote natuurreservaten in de regio: het Natuurpark Our en het Natuurpark Öewersauer.

We hebben een aantal opties voor ANWB - Camping Troisvierges voor je op een rijtje gezet:

ANWB – Camping Troisvierges

Luxemburg Diekirch Troisvierges

Rue de Binsfeld, 9912 Troisvierges (Luxemburg)

Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.