Algemene gegevens

Staanplaatsen: 111
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 720 m

Camping La Sténiole

Landelijk gelegen bosrijk terrein, verborgen in het groen. Sommige staanplaatsen liggen op een groot geaccidenteerd terrein, andere op terrassen. Een aantal plaatsen is omgeven door hoge heggen. In het midden ligt een vaarvijver en aan de rand van de camping een visvijver. Het verwarmde zwembad met schuifkap is open van 1 mei tot 30 september, de waterglijbaan in juli en augustus. Het maken van kampvuurtjes is toegestaan. Er zijn trampolines. De huuraccommodaties zijn vanaf 1 april open.

Flower-camping La Sténiole: ontspanning en waterpret in de bosrijke Vogezen

Wie op zoek is naar een rustige camping in de groene omgeving van de Vogezen is bij Flower-camping La Sténiole aan het juiste adres. Op deze camping, midden in Parc naturel régional des Ballons des Vosges, kom je volledig tot rust. Met een prachtig zwembad, allerlei sport- en spelfaciliteiten en een restaurant om de hoek beleeft jong en oud hier een geweldige vakantie.

We hebben een aantal opties voor ANWB Camping La Sténiole voor je op een rijtje gezet:

ANWB Camping La Sténiole

Frankrijk Lorraine Vogezen Granges-sur-Vologne

Le Haut Rain 1, 88640 Granges-sur-Vologne

+33 (0)3 29 51 43 75
Engels, Frans
half april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.