Camping Les Cabanes de Rensiwez in Mabompré is een prachtige groene charme camping in Wallonië.

Ideaal voor

Algemene informatie

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 10

Camping Les Cabanes de Rensiwez

Camping Les Cabanes de Rensiwez in Mabompré is een prachtige groene charme camping in Wallonië. Op deze camping kunt u kampeerplaatsen en mooie accommodaties huren. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent en caravan. De accommodaties zijn mooi ingerichte trekkershutten. De hutten zijn eigentijds ingericht, met fijne bedden, een mooie badkuip in de ruimte en een tafeltje met stoelen. Bij de trekkershut kunt u ook een ontbijtmand bestellen, zodat u ’s ochtends kunt genieten van een vers ontbijt in uw accommodatie. Er is een winkeltje op het terrein met basisproducten en wat lekkere streekproducten. Op deze camping kunt u ook ’s avonds lekker eten en een wijntje drinken bij het kampvuur. Gezellig met elkaar of de andere campinggasten.

Natuurcamping Les Cabanes de Rensiwez in Wallonië

Vanaf camping Les Cabanes de Rensiwez maakt u mooie wandelingen en fietstochten. U beleeft een actieve vakantie in dit mooie groene gebied. De camping ligt aan de rand van een mooi meer waar u kunt kanoën of kayakken. Op de camping kunt u mountainbikes huren om een mooie tocht door het bos te maken. Daarnaast worden er ook leuke themawandelingen met een gids georganiseerd in de buurt van de camping. Bewonder de flora en fauna van Wallonië en geniet van een avontuurlijke vakantie op camping Les Cabanes de Rensiwez.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €22 €22 €22 per dag
Trekkershut 2 personen €522 €766 €1081 per week
Hut 4 personen €559 €800 €1131 per week
Camping Les Cabanes De Rensiwez
België Wallonië Luxemburg Mabompré

Rensiwez 1
6663 Mabompré (Houffalize)

+32 (0)61-289027
Engels, Frans, Nederlands
  • Abonneer je nu op de nieuwsbrief en ontvang de leukste charme campings via de e-mail. Mis dit niet!

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze recensie verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.