Een witte of groene Kerst?

Natuurlijk hopen we op extra magische kerstdagen met een mooi pak sneeuw. Maar ook al weten we niet of het een witte Kerst wordt, het blijft fantastisch om er samen met je gezin of familie op uit te gaan.

Bekijk hier alle aanbiedingen

Waar vier jij Kerst?

Ardoer.com

Vier je kerstvakantie op een van de campings van Ardoer! Huur een knus warm chalet, speel spelletjes, kook samen of schuif aan in het restaurant. Bekijk hier de aanbiedingen van Ardoer voor een magische kerst in Nederland.

Meer info over Ardoer.com

RCN parken

Weg in de kerstvakantie? Huur een vakantiehuisje of bungalow bij RCN Vakantieparken. Van knusse Bungalows tot luxe villa’s of van huisjes in het bos tot huisjes aan het water. Bekijk hier de last minute bungalows van RCN.

Meer info over RCN parken

Roompot

De feestdagen vier je natuurlijk met je gezin. Cadeaus uitpakken, kerstliedjes zingen, proosten en heerlijk eten. Samen zijn, en toch je eigen ruimte hebben. Maak je keuze uit het Roompot aanbod en boek je favoriete verblijf.

Meer info over Roompot

Landal

Breng de kerstvakantie door bij Landal GreenPaks en beleef samen met het gezin bijzondere feestdagen. Geniet van het samenzijn midden in de natuur. Of van een avondje gourmetten en kerstfilms. Kies hier je vakantiepark in Nederland.

Meer info over Landal