Kamperen met kinderen in Nederland

Ben je van plan om te gaan kamperen met je kinderen in Nederland? Tijdens het kamperen maken kinderen kennis met de natuur. En door leuke buitenactiviteiten te ondernemen maak je er een fantastische vakantie van voor het hele gezin. In Nederland vind je veel kindercampings op de mooiste plekjes van Nederland. Wij hebben 5 karaktervolle en kindvriendelijke campings op een rijtje gezet. Beleef de vakantiepret op één van de kindvriendelijke charme campings. 

1. Buitengoed de Boomgaard

Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht. Op Buitengoed de Boomgaard beleef je het ultieme buitengevoel: vrijheid, ruimte en eindeloos veel mogelijkheden voor een actieve buitendag, heerlijke vakantie of niet alledaags event.

Meer informatie

2. Camping de Ruimte

Kamperen op Camping de Ruimte in Dronten is voor elk kind een groot feest. De camping beschikt over speelfaciliteiten. De kinderen kunnen veilig spelen op deze autovrije camping met verharde paden zodat elk kind, ook de kinderen met rolstoelen, volledig mee kunnen spelen en zich zelfstandig kunnen verplaatsen! Voor een onvergetelijke vakantie met je kinderen ga je naar deze kindvriendelijke camping in Flevoland!

Meer informatie

3. Camping ’t Vlintenholt

Kinderen kunnen zich op de camping vrij bewegen. Voor de kinderen heeft camping ’t Vlintenholt een gezellige kidsclub. Hier worden passende activiteiten georganiseerd, zoals beestjes zoeken, speurtocht, knutselen en gezelschapsspelletjes. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin of in de bossen op de camping! Het bouwen van boomhutten, op zoek gaan naar bijzondere dieren en planten en verstoppertje spelen tussen de dichte struiken zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Meer informatie

4. De Lemeler Esch Natuurcamping

De mooiste herinneringen komen uit de kleine dingen. Vakantie in de natuur is de leukste en meest gezonde manier om even helemaal te onthaasten en nieuwe herinneringen te maken. Even weg uit het drukke leven. Een moment helemaal voor uzelf, het gezin of met zijn tweeën. Kinderen hoeven zich niet te vervelen bij De Lemeler Esch.

Meer informatie

5. Camping De Roos

Camping De Roos is een sfeervolle, ruim opgezette natuurcamping, bijzonder fraai gelegen in een zacht glooiend rivierduinlandschap aan de Overijsselse Vecht. Eindeloos spelen kun je overal op de camping en vriendjes zijn er altijd wel. Voetballen is op Camping De Roos een feest voor jong en oud!

Meer informatie